„Подржимо будућност“

СШ „Лукијан Мушицки“ из Темерина је покренула пројекат „Подржимо будућност“, са намером да помогне својим ђацима у актуелној ситуацији извођења наставе.

Наша школа жели да помогне својим ђацима који нису у доброј материјалној ситуацији, те не могу адекватно да прате онлајн наставу и учествују у њој. Овом акцијом желимо да унапредимо онлајн наставу у нашој школи и да свима омогућимо равноправно учешће у њој.

Позивамо појединце или фирме да помогну школи тако што ће нам донирати своје рачунаре које више не користе, а школа ће их уступити ђацима којима су ти рачунари потребни.
У случају да се јави више њих који желе да донирају рачунаре, радо ћемо проследити рачунаре који су вишак другим школама које имају сличне потребе.

Све донације ће бити објављене на нашем сајту: https://sslmusicki.edu.rs/ (једино у случају да донатор инсистира на анонимности, испоштоваћемо ту одлуку), тако да ћете сви бити упознати са резултатима акције и бројем рачунара који су прикупљени.

У случају да имате могућности и желите да подржите наш пројекат „Подржимо будућност“, будите слободни да нас контактирате.

Котакт емаил адреса је nenad.baranovski@sslmusicki.edu.rs, sslmusicki@gmail.com
Контакт телефон: 021/843-272
Адреса: Народног фронта 80, Темерин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *