Пројекат опремања школске зборнице плочастим материјалима

На иницијативу професора Предрага Инђића, а уз сагласност и подршку директорке Татјане Вељковић, успешно је реализован пројекат опремања школске зборнице плочастим материјалима.
За израду и монтажу били су задужени ученици завршне године смера „Оператер за израду намештаја“, као и ученици дугог разреда смера „Бравар – Заваривач“, којима је ово уједно одлична увертира како за завршни рад, тако и рад који им престоји након завршеног школовања. Овом приликом се срдачно захваљујемо предузећу „Нобили фурнитуре“ које је донирало материјал, инструкторима Бојану и Стеви Надрљанском који су помогли приликом реализације пројекта, као и осталим запосленима који су помогли не само приликом реализације овог пројекта, већ и при реализацији практичне наставе која се несметано одвија у овом предузећу.
Овим гестом унели смо потпуно нови дух у нашу школу, оплеменили просторије у којима бораве наши професори и допринели јачању сарадње привреде и просвете која је од великог значаја у дуалном систему образовања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *