Наша школа је у периоду фебруар-март 2022. године учествовала у пројекту подизања квалитета образовно – васпитног процеса средњег образовања који се одржавао у Конгресном Центру Андревље на Фрушкој гори. Из средње школе „Лукијан Мушицки“ из Темерина учествовао је један наставник и седморо ученица.

Пројекат обуке талентованих ученика средњих школа са територије АП Војводине „Андревље 2022. године“, спровели су Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице и Покрајински секретаријат за високо образовање и научно-истраживачку делатност и реализован је у Центру за привредно-технолошки развој Војводине, Андревље, Баноштор.

Ученице наше школе су учествовале у пројекту у две групе.

Прва група, коју су чиниле: Бојана Вокић III-3, Оливера Стошић IV-3, Милица Богуновић IV-4 и Сања Гуглета III-4, на Андревљу су биле у периоду од 28. 02. 2022. до 05. 03. 2022. године. Тема коју су обрађивали је била „Милош Црњански“.

Друга група, коју су чиниле: Тијана Павловић III-4, Оливера Бајагић IV-3 и Нена Аврамовић II-4, на Андревљу су биле у периоду од 14. 03. 2022. године до 19. 03. 2022. године. Тема коју су обрађивале је била „Ја-тинејџер“.

Наставник-ментор из наше школе који је учествовао у пројекту је Оливера Ковачевић-наставник психологије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *